viernes, 4 de junio de 2010

SEGON VICTÒRIA CATALANA: Catalunya 7 - 5 Madrid

La novena catalana guanya un partit difícil, amb una demostració de carácter i saber estar enfront d'un Madrid lluitador.
L'equip, que ha estat davant en el marcador durant gairebé tot el partit, ha vist com a la 5a entrada els capitalins ramuntaven i situaven el marcador en un 4 a 3 que semblava insalvable. Però llavors ha arribat la reacció dels catalans que davant les adversitats han mostrat la seva millor cara, que amb dos triples seguits de Rafa Arias i l'impulsador de la carrera de l'empat feta per Roger Porcar, han igualat el marcador fent reaccionar l'equip que amb una força ofensiva acompanyat d'un seguit d'errors dels madrilenys ha fet possible una gran victòria en els últims moments. L'afició, que ha patit durant gran part del partit ha donat el millor de si acompanyant als jugadors en tot moment.
Cal destacar el gran treball dels llançadors, Alex Flores com a obridor permetent una carrera, Xavi Rodríguez sobreposant-se en moments difícils i tancant amb gran serenitat un extraordinari Aitor Bermejo.
La bateria ha estat ben treballada per Feliu, Domínguez i Porcuna, a més de destacar la gran defensa d'Eric Izquierdo, Laia Peláez i Miguel Moreno.
L'equip jugarà demà al camp de La Morgal una fictícia final contra l'equip canari, l'altre gran favorit per alçar la copa.