sábado, 5 de junio de 2010

DERROTA AMB CANÀRIES I VICTÒRIA AMB ASTÚRIES

CANÀRIES 5 - 0 CATALUNYA
L'equip català ha afrontat una jornada molt dura, viatjant cap al camp de La Morgal a primera hora del matí per fer front a un dels millors partits del campionat. Malgrat caure amb derrota, per un resultat de 5 a 0, els nois dirigits per Jordi Vallès i Adrià Giménez han estat en mans d'un inspirat llançador canari, que ha estat damunt de la goma durant les 6 entrades, demustrant un gran saber estar fent vàlids la seva diversitat de llançaments i anul·lant la bateria catalana en tot moment, tan sols un hit doble solitari del tercer bat, Xavi Rodríguez ha trencat el "no hit no run" del canari.
Cal destacar, la bona feina feta per Paul Feliu i els relleus, Izquierdo, Rodríguez i Porcuna. La sort no ha estat de part de la novena catalana i a més un seguit d'errors han propiciat les carreres dels islenys.
Desprès d'aquesta derrota les aspiracions dels catalans passen per que els canaris perdin contra Madrid i Navarra, sembla que les possibilitats no en son gaires, doncs tal i com comenten els tècnics catalans, "es nota que treballen molt i bé des de que son petits, a més el fet de ser tots de nacionalitat llatina fa que la seva cultura familiar els hi impregni d'un caràcter especial que els fa jugadors amb una molt bona tècnica", tot i això també han estat rotunds al dir que "en qualsevol moment i amb una miqueta de sort aquest partit es podia guanyar, l'any passat vam tenir un partit molt fluix contra ells i aquest any els hi hem plantat molt bona cara, potser l'any que ve podem fer-ho".
CATALUNYA 12 - 2 ASTÚRIES
Tot seguit i sense descans l'equip ha canviat de camp i a la Laboral s'ha trobat amb l'anfitriona, que ha plantat cara fins a la tercera entrada, però que el resultat de 12 a 2 ha deixat clar la superioritat del conjunt català en el seu global ja que tots els components de la selecció han format part d'aquest partit.
Els llançadors, Óscar Pastor i Alex Flores han fet una gran feina anul·lant els bats asturians i permetent aquest últim les dues úniques carreres. Els bats catalans, no han despertat fins la 4a entrada on un seguit de "rallies" acompanyats d'uns errors dels locals ha propiciat dues magnífiques entrades amb cinc carreres cadascuna, que sumades a les dues de la segona entrada han afavorit a una diferència suficient per finalitzar el partit.
Destacar a Miguel Moreno i Eric Izquierdo amb dos hits cadascun en l'apartat del bateig i la presència de tots els jugadors que han estat al dogout fins aquest partit, Wall Badillo, Adrian Camacho, Ivan Ortega i Carla Peláez.
Demà, l'equip jugarà el seu últim partit contra els murcians a les 13.00 al camp de la Laboral per finalitzar el torneig, desprès es celebrarà l'entrega de trofeus i finalment a les 22 hores agafarà el vol de tornada a Barcelona.
En aquests moments, l'equip està a l'hotel a punt per anar a visitar una miqueta la ciutat de Gijón. Destacar la feina del fisioterapeuta Jaume Raimi, que es troba amb més de 4 i 5 jugadors a l'habitació per recuperar les braços i cames de tots i cadascún dels nostres jugadors.