viernes, 4 de junio de 2010

CATALUNYA 9 - NAVARRA 1, PRIMER PARTIT PRIMERA VICTÒRIA

La novena catalana suma el seu primer triomf al Campionat Infantil de Seleccions, davant d'una selecció navarresa, una de les candidates a lluitar pel títol, però que en cap moment ha alertat el sistema agressiu que ha mostrat Catalunya.
L'equip català, ha estat millor en tots els sentits, amb una gran solidesa des de la goma de llançar, amb Paul Feliu com a obridor, llançant 2 entrades amb 5 strikeouts, rellevat per Albert Porcuna, que ha estat perfecte amb 4 strikeouts i tancant el partit el sempre controlat i seré Eric Izquierdo.
El line up inicial, ha mostrat una gran fortalesa a l'atac amb Xavier Rodríguez i Aitor Bermejo, 3r i 4t bat amb 2 hits cadascún i impulsant les carreres importants de l'equip.
Flores i Dominguez també han aportat bons hits i carreres impulsades. També han jugat Roger, Miguel, Laia, Óscar i Rafa, tots ells han aportat el seu granet a un triomf que de ben segur ajuda a crèixer els ànims de l'equip.
Line Up
1. P.Feliu (Pitcher / CF / 3B)
2. R.Porcar (SS)
3. X.Rodríguez (1B)
4. A.Bermejo (C)
5. E.Izquierdo (3B / Pitcher)
6. A.Porcuna (CF / Pitcher / 3B)
7. M.Moreno (LF)
8. A.Flores (2B)
9. A Domínguez (RF)
Reserves que han jugat
L.Pelaez (2B)
R.Arias (CF)
O.Pastor (LF)
Aquesta tarda l'equip viatja a La Morgal, camp on es trobarà a l'equip de Madrid. La novena dirigida per Jordi Vallès afronta un partit difícil i crucial pels interessos de l'equip. S'espera que el llançador obridor sigui Xavier Rodríguez.