lunes, 7 de junio de 2010

CATALUNYA SOTS CAMPIONA, DARRERA D'UNA GRAN SELECCIÓ CANÀRIA





L'equip català, desprès de jugar contra Canàries




Finalment i desprès del partit contra la Selecció de Múrcia, l'equip català aconsegueix un gran segon lloc a l'estatal de seleccions. El resultat de l'últim partit va ser d'un clarissim 14 a 0 amb una hora de joc i 4 entrades, en les que l'equip va mostrar una vegada més la seva millor versió del joc en equip, de bona defensa sense permetre carreres de llançadors amb control i de bats que no han parat de fer "swings" durant tot el campionat.
Desprès de tres dies de bon beisbol, la Selecció Catalana va tornar ahir a l'aeroport del Prat amb la sensació d'haver estat capaç de poder guanyar un campionat que desprès de la derrota contra canàries es va fer difícil d'aconseguir. El joc net de la nostra selecció va ser admirat per tots els tècnics qui van felicitar al nostre equip, dient que era el millor conjunt sense cap mena de dubte.

A més, l'entrega de premis va tenir dos moments molt importants amb jugadors nostres que van ser escollits MVP, Xavier Rodríguez com a millor jugador del tot el campionat i Paul Feliu com a millor jugador de l'equip, tots dos van ser aplaudits pel públic assitent. De Xavi s'ha de dir que va batejar un promits proper als 600 avg amb 3 dobles, liderant la bateria catalana, fent hit a tots els partits, jugant la primera base titular i de Paul cal destacar el seu saber estar a la goma de llançar en els dos partits més compromesos Navarra i Canàries sent un líder ponchant i treient outs difícils a més de col·laborar amb el bat.

En aquests moments hi ha una protesta sobre el nostre partit contra la Selecció de Madrid, qui va al·legar que el partit havia finalitzat per temps, cosa que els comisaris i els àrbitres no van acceptar doncs encara mancaven 3 minuts i s'havia de jugar una altra entrada complerta. Cal dir, que l'equip tècnic català va alertar als seus jugadors per anar ràpids en l'última entrada per poder jugar-ne la sisena i poder ramuntar el partit i tot i l'astúcia del tècnic madrileny (sense llicència de tècnic i sense tenir titulació, però exercint de manager) intentant amb artimanyes poc educatives i a la vegada fent públic el seu interès per no seguir jugant el van treure del partit i el van dur a fer una protesta que si bé prospera deixaria en evidència el poc saber perdre d'alguns adults enfront d'un esport que lluita entre d'altres per no tenir que veure aquests espectacles en els terrenys de joc.

Si bé, es veritat que aquesta va ser una de les parts negatives mai va influïr en la decisió del manager Jordi Vallès qui va acceptar signar la protesta, doncs la organització i els seus comissaris no havien d'influïr en cap moment la feina de l'equip, que van treballar molt bé. El tècnic va resumir "aquest equip estava preparat per ser campió i així es com ens sentim, doncs davant de la selecció canària va ser un partit molt complicat amb un gran llançador per la seva part. Nosaltres com a conjunt tant a dins com a fora del terreny de joc hem estat un deu, doncs el jugadors i l'equip tècnic han mostrat sempre una bona imatge i això també ens interessa molt, els jugadors que no han participat gaire han estat molt actius col·laborant en tasques de la banqueta i els qui han jugat s'hi han entregat moltíssim´. Alguns es notava que tenien els nervis al damunt, contra Madrid van viure un partit que el recordaran durant molt de temps, no es fàcil ramuntar i més amb paciència i poc a poc sabent el que ens jugavem. Contra Canàries no ens vam arrugar mai, amb els navarresos al primer partit vam estar molt inspirats i tan sols vam permetre una carrera i Astúries i Múrcia han estat partits a priori més fàcils però es important que aquestes seleccions participin així sempre es més competitiu i més divertit pels nens".
Des d'aquest escrit volem agraïr a tots els pares que ens van poder acompanyar, així com els qui han seguit les cròniques dels partits i a tots i cada un dels jugadors/es: Roger, Ivan, Miguel, Paul, Doomínguez, Flores, Aitor, Eric, Carla, Laia, Albert, Xavi, Camacho, Wall, Óscar i Rafa. També aprofitarem aquestes línies per agraïr als tècnics Adrià Giménez i Jordi Vallès, la delegada Judith Campà i el "fisio" qui ha treballat cada dia amb tots Jaume Raimi, a tots ells moltes gràcies i fins la propera.