lunes, 4 de mayo de 2009

CATALUNYA TERCERA, ELS CANARIS CAMPIONS!!!

Finalment, l'equip català va demostrar que el nivell de la nostra comunitat segueix sent un dels millors i davant dels navarresos es va imposar el talent dels nostres jugadors. El resultat final va ser de Navarra 6 - 11 Catalunya.
Els nostres llançadors una vegada més es van mostrar molt acertats i la batería catalana va explotar amb hits intractables.
Els números del campionat reflexen que el nostre equip va poder ser segon i amb possibilitats d'endur-se el títol, pero els canaris, sota una bona direcció i un gran talent dels seus jugadors es van imposar en tots els seus enfrontaments i finalment ho van aprofitar per ser el campions. Madrid va demostrar un bon nivell i tot i aconseguir els mateixos números que la nostra selecció, l'enfrontament directe els ha col·locat en la segona posició.
L'MVP DE CATALUNYA
Arnau Castelló, el Center Field de l'equip va ser proclamat el millor jugador de la selecció catalana. El jugador del CB Viladecans va destacar per la sòlida defensa i per un bategi de 467 avg. i va ser un dels pocs jugadors que va disputar totes les entrades del campionat.
ELS NÚMEROS
En general l'equip català ha estat l'equip amb més hits amb un total de 38 hits, dos més que els campions, destacar a Alexandra León i Fermín Peguero amb 500, Toni Rosa amb 462, Carla Segura amb 385 i l'MVP, Arnau Castelló amb 467.
Al montícle, destacar que van llançar fins a 9 jugadors. Les victòries van anar a mans de Paul Feliu (Navarra), Dario Orozco (Galícia) i Carla Segura (Andalusía).
No volem deixar de destacar l'aportació de tots els jugadors:
Adrià Alcaide: El catcher que va culminar un triple play contra Navarra i que va blocar el home per no deixar passar cap equip.
Nacho Llauradó: Un jove llançador, que va aportar el seu granet per ser tercers.
Ivan Alba: Un veterà amb molta projecció, un dels líders de l'equip. Li va faltar sort en els swings.
Àlex Jiménez: L'esquerrà llançador, va col·laborar tot i no participar en tots els partits.
Carla Segura: Polivalència. En el seu últim any va demostrar estar a l'altura del que se li demanava. Sens dubte una gran jugadora de futur.
Toni Rosa: El cervell de l'equip, va disputar totes les entrades, sens dubte un líder dins i fora del camp.
Fermín Peguero: Gran poder al bat, es va destapar des del primer partit.
Albert Porcuna: Era un dels petits de l'equip i va demostrar que l'any que ve ha de repetir.
Wandel Pérez: Concentració i ganes, així es defineix un jugador de les seves característiques. Pendent de tots els partits, tan si jugaba com si no ho feia.
Paul Feliu: Stirke, strike i strike...un altra dels pekes que va funcionar a la perfecció.
Alexandra León: Veterana, tot i els nervis, va ser un dels puntals de l'equip, la seva agresivitat i el saber estar faran d'ella una gran jugadora.
Darío Orozco: Treballador i seriós...un comportament exemplar i les seves condicions el duran a ser un gran jugador.
Dani González: Sacrifici i constància. Va aportar tot el que se li va demanar tot i no poder disputar gaires entrades.
Roger Porcar: El més peke de l'equip, amb nomès 10 anys va ser un dels més destacats. En el primer partit ja va destacar fent un hit batejant a l'esquerra i un altra batejant a la dreta.
Arnau Castelló: L'MVP, un jugador exemplar, va estar en tots moments a l'altura tan a dins com a fora del diamant.
CONCLUSIONS
Desprès, d'aquesta experiència, els nostres jugadors continuran treballant, alguns per aconseguir tornar l'any que ve amb la Selecció Infantil, d'altres per fer-ho aquest mateix any amb la Selecció Cadet que participarà al campionat de la categoria a Madrid els propers 3 i 4 d'octubre.
Segons el grup tècnic desplaçat a Galicia, Javi Sevilla, Adrià Giménez, José Romero, Lorena Domínguez i Jordi Vallès, el grup ha estat a l'altura en tots moments, tan dins com fora del camp, hem aconseguit que els quinze ara siguin amics i quan es tornin a veure jugant cadascú amb els seus equips sempre recordaran aquest viatge, que els ha aportat, esperiència i satisfaccions personals. L'equip tècnic canari ens va felicitar pel comportament dels nostres i això sempre es d'agraïr.