viernes, 1 de mayo de 2009

CATALUNYA 10 - 7 ANDALUSIA



Primera victòria de la selecció catalana a terres gallegues. L'equip dirigit per Javi, Pepe i Adrià aconsegueix una important victòria, desprès d'un dubtós inici de partit, en el que en la segona entrada perdía per un perillós 0-6. La bateria anadalusa ha encadenat una sèrie de bons hits i ha aprofitat els errors i les indecisions de la novena catalana.


A partir de la tercera, el partit ha canviat i la llògica s'ha fet evident, quan els nostres, han jugat amb agresivitat a les bases i una potent bateria de bateig, liderada per Arnau Castelló, Fermin Peguero i el més jove Roger Porcar, que s'ha mostrat com un veterà donant hit a les dues mans, tots tres amb dos hits i impulsadors d'importants carreres. El canvi al montícle, ha propiciat una gran seguretat a l'equip i això ha estat a mans de la veterana Carla Segura, que ha produït 4 ponches i el relleu Nacho Llauradó que ha tancat amb molta seguretat.


Aquesta tarda l'equip juga contra els anfitrions, un partits que ens pot col·locar a la primera posició del campionat, sempre esperant el que facin els canaris que aquest matí han guanyat als madrilenys, per un ajustat 9-5.